Dizajn. Prvi korak ka vrhu.

DIZAJNIRAMO VAŠ USPEH

Dizajn je proces donošenja niza odluka koje za cilj imaju konstruisanje, oblikovanje ili kreiranje ideje. Preciznija definicija dizajna je ostvarenje cilja unutar ograničenja. 

 

Kada se govori o dizajnu nekog proizvoda, predmeta ili objekta, obično mislimo na aranžman ili konfiguraciju pojedinačnih komponenti koje čine celinu.

dizajn
dizajn
dizajn

Web

dizajn

3D

dizajn

Logo.Dizajn.

Dizajn logotipa je često početak svega. Logo predstavlja vizuelni identitet vaše firme i nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi. Logotip je nosilac celokupnog korporativnog identiteta vaše firme i zbog toga je proces izrade logotipa potrebno jasno definisati na samom početku. Logo je element koji će biti sastavni deo vaših dokumenata, kataloga, proizvoda, reklama....

Logo je ogledalo vašeg brenda. To je element kroz kojim želite da pošaljete vašu poruku, oznaka na koju treba da budete ponosni, jer predstavlja vaše celokupno poslovanje u najboljem svetlu. Vaš logo je unikat, baš kao što je i vaša kompanija jedinstvena. Zato prepustite dizajn logotipa našem timu stručnjaka i spremite se da budete oduševljeni. Daćemo sve od sebe kako bismo kreirali logo o kakvom niste mogli ni da sanjate!

 
 

Korporativni.Dizajn.

Korporativni identitet je skup grafičkih rešenja dokumenata koje koristite u okviru vašeg poslovanja kako bi se predstavili na tržištu. Tri ključna elementa su logotip, vizit karta i memorandum. Korporativni identitet mora biti sitlizovan tako da bude pre svega prepoznatlji i upečatljiv, ali i da prati vaš koncept poslovanja. Korporativni identitet može da se komunicira kroz razne materijale kao što su koverat, fascikla, olovka, notes, majica, kačket, autografika, zastava, kesa...

Grafički.Dizajn.

Grafički dizajn predstavlja umetnost uklapanja teksta slike i drugih elemenata koji daju finalni proizvod pripremljen za štampu. Grafički dizajn podrazumeva grafička rešenja za različite tipove produkcije i obuhvata sve vrste štampe na papiru, ambalaži, reklamnim materijalima, tekstilu, bilbordima.... Grafički dizajn je u poslovnom svetu umetnost koja privlači pažnju, budi emocije i definiše konceptualne pravce.

Jednostavno rečeno, dizajn je prvi korak ka uspešnoj karijeri.

 

3D.Dizajn.

3D dizajn usluge u okviru našeg tima predstavljaju izradu 3D modela ali i izradu priprema za 3D štampu.