03

Novi koncept.iTačka

SVAKO IMA SVOJU PRIČU. Neke priče su zanimljive, neke jako uzbudljive, u neke ne biste poverovali, a neke mogu biti dobar scenario za film, neke se završe srećno, neke nažalost ne...jedno je sigurno, svaka priča je poučna. Mi takve priče dugo slušamo, različite su ali su nas povezale. Putevi su nam se spojil, imali smo različite ciljeve ali smo jedni drugima bili potrebni za njihovo ostvarenje. Shvatili smo da čovek sam teško može uspeti. Zato smo pomagali drugima kad god smo mogli, radili smo ali smo prvenstveno gradili prijateljstva. Naši prijatelji su konekcije, veze, snaga i iskustvo koje želimo da prenesemo dalje. 

iTAČAKA je projekat mladih ljudi koji su iskustvo stečeno u inostranstvu primenili na našem tržištu spojivši iskustvo postojećih porodičnih firmi i sveže kreativne ideje koje poseduju. iTAČKA je grupacija nastala od firmi STUDIO 7 i DUGA MOTIV. 

Brze promene i transformacije ponašanja danas zahtevaju brze reakcije i prilagođavanja. Naš cilj je da klijentima pružimo kompletnu podršku kako bi njihovom poslovanju ili brendu obezbedili jasan put ka vrhu. Naš tim koji se sastoji od stručnjaka u svim oblastima koji u otvorenoj  saradnji sa drugim klijentima uspešno stvara strateške i kreativne alate za svakog. Na taj način ističemo istinsku vrednost svakog brenda ili poslovne ideje koju plasiramo kroz potrebne medije zarad ciljane publike. Spajanjem identiteta brendova sa marketingom, kontent marketingom, digitalnim marketingom i produkcijom svih vrsta reklamnih materijala obezbeđujemo prodor na kompletnu medijsku scenu.

TIM. Oblikujemo Vaše ideje i dovodimo ih do savršenstva. 

Luka Trišić - 3D >

NAŠI KLIJENTI

logo
logo
Helios logo new
Helios logo new
pet care studio
pet care studio
nilsen
nilsen
BG_1000x0
BG_1000x0
simens
simens